Benvinguts/des al nostre bloc!!! Des d'aquí us farem arribar tot allò que fem i succeeix a l'aula.

Un bloc no és viu si no hi intercanvi, és per això que us animem a participar-hi fent tots els comentaris, suggerències, propostes que creieu oportuns; només cal que cliqueu a la paraula "comentari" (sota els articles) i seleccioneu el perfil: si no teniu compte podeu escriure des d'anònim.

Esperem que en gaudiu força.

Bon curs!

divendres, 26 de febrer de 2021

ELS RATOLINS INVESTIGUEN

Una de les parts del nostre projecte ha estat observar a l'Orelletes: com és, quines són les parts del seu cos, si aquestes són iguals que les nostres, què menja...
Així que hem fet una observació més detinguda d'ell, li hem fet fotos per poder fixar-nos a posteriori també en les seves parts (ja que la major part del temps de la nostra jornada està adormit i no el veiem), l'hem dibuixat (en grup i individualment), i també hem volgut saber quin menjar o aliment li agrada més.
Per això hem estat una setmana fent comprovacions, li hem deixat diferents aliments dins la seva alimentació per després veure si s'ho acabava o no i, després hem comprovat, mitjançant un quadre de doble entrada, quina quantitat ha menjat de cada aliment.
Tal i com pensàvem ha guanyat el pa i el formatge, i nosaltres hem fet un tastet a l'aula per tancar aquest apartat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada