Benvinguts/des al nostre bloc!!! Des d'aquí us farem arribar tot allò que fem i succeeix a l'aula.

Un bloc no és viu si no hi intercanvi, és per això que us animem a participar-hi fent tots els comentaris, suggerències, propostes que creieu oportuns; només cal que cliqueu a la paraula "comentari" (sota els articles) i seleccioneu el perfil: si no teniu compte podeu escriure des d'anònim.

Esperem que en gaudiu força.

Bon curs!

dimarts, 17 de novembre de 2020

SORTIDA ENTORN P4 GATS I GATES

 BENVOLGUDES FAMÍLIES.

DIMECRES 11 DE NOVEMBRE VAN PODER FER LA SORTIDA DE L'ENTORN PROPOSADA PER L'AJUNTAMENT. EL DIA ENS VA ACOMPANYAR I LA TEMPERATURA TAMBÉ.

PEL CAMÍ EL MONITOR ÀNGEL ENS ANAVA EXPLICANT DIFERENTS PLANTES QUE TROBAVEN PER L'ENTORN: ESPARREGUERA, ROMANÍ, ORENGA, UNA PLANTA QUE S'ENGANXAVA A LA ROBA I TENIA LA TIJA EN FORMA DE CREU...NOSALTRES  ANAVEN AGAFANT MOSTRES DE TOT ELS QUE ENS EXPLICAVA I  TAMBÉ RECOLLIEN FULLES, BRANQUES, GARROFES..

QUAN VAM ARRIBAR A UNA ESPLANADA ON HI HAVIA UN TIÓ ENS ESPERAVA EL MARC. ENS VAN ENSENYAR PLOMES DE DIFERENT MIDA I COLOR I ENS VAN EXPLICAR QUE ELS OCELLS PODEN VOLAR EN DIES DE PLUJA JA QUE SEGREGUEN UN OLI QUE FA QUE L'AIGUA RELLISQUI.

PORTAVEN UNS OCELLES QUE EN TOCAR-LIS EL PIT PIULAVEN. VAN VEURE I SENTIR EL SO DE: LA MALLERENGA CARBONERA, EL PIT ROIG, LA MALLERENGA BLAVA  I EL PUPUT. DESPRÉS ENS VAN SORPRENDRE AMB OCELLS DE VERITAT COM EL TALLAROL DE CASQUET, MASCLE I FEMELLA QUE VAM PODER OBSERVAR I TOCAR AMB L'AJUDA DELS MARC ELS VAM DEIXAR EN LLIBERTAT. 

PER´ÚLTIM EN VAN ENSENYAR NIUS DE DIFERENTS FORMES I MATERIALS I ENS VAN BAIXAR I VAM OBSERVAR PER DINS UNA CASA D'OCELLS.

UN DIA FANTÀSTIC ON VAM APRENDRE MOLT!!https://photos.app.goo.gl/UZTCms7PyMxrju5b9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada