Benvinguts/des al nostre bloc!!! Des d'aquí us farem arribar tot allò que fem i succeeix a l'aula.

Un bloc no és viu si no hi intercanvi, és per això que us animem a participar-hi fent tots els comentaris, suggerències, propostes que creieu oportuns; només cal que cliqueu a la paraula "comentari" (sota els articles) i seleccioneu el perfil: si no teniu compte podeu escriure des d'anònim.

Esperem que en gaudiu força.

Bon curs!

diumenge, 18 de novembre de 2018

SETMANA DE LA CIÈNCIA P5B

Aquesta setmana ha estat la Setmana de la Ciència. Ha estat una setmana molt completa:

- Dilluns: plantada de faves

                 clica aquí per veure més fotos- Dimarts experiment 1- fem minerals: amb cola, sal, pintura i purpurina hem creat els nostres minerals, i ens hem començat a familiaritzar amb els termes sòlid i líquid.

                  clica aquí per veure més fotos


- Dimecres experiment 2 - fem gelatina: amb aquest experiment hem observat com el líquid es transformava en sòlid. A més quan hem fet bullir l'aigua hem observat com es transformava en gas o vapor d'aigua.

              clica aquí per veure més fotos


- Dijous: ens visiten els companys de 5è per mostrar-nos els seus experiments:

- Font d'aigua: amb una ampolla amb aigua i un globus ens han preguntat què passaria al deixar anar el globus; alguns han dit que el globus sortiria volant, d'altres que el globus s'inflaria d'aigua, d'altres que el globus explotaria. Quina sorpresa al veure que l'aigua de l'ampolla pujava i sortia per la canyeta com si for una font!

- Bombolles de sabó: hem fet bombolles amb sabó a la taula. Si la taula té sabó, les bombolles no exploten, i a la mà tampoc, les podem agafar. Tots hem fet l'experiment. Ha estat molt divertit!

                 clica aquí per veure més fotos

- Divendres -  fira de la ciencia: gràcies a les families que vau poder gaudir un any més de la fira de la ciència. Esperem que us hagi agradat tant com a nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada