Benvinguts/des al nostre bloc!!! Des d'aquí us farem arribar tot allò que fem i succeeix a l'aula.

Un bloc no és viu si no hi intercanvi, és per això que us animem a participar-hi fent tots els comentaris, suggerències, propostes que creieu oportuns; només cal que cliqueu a la paraula "comentari" (sota els articles) i seleccioneu el perfil: si no teniu compte podeu escriure des d'anònim.

Esperem que en gaudiu força.

Bon curs!

divendres, 1 de desembre de 2017

AMBIENT DE LA CASETA

DIUEN QUE LA LLAR ÉS EL MILLOR LLOC DEL MÓN, A ON ET SENTS CÒMODE I RELAXAT. TAMBÉ A ON POTS EXPERIMENTAR LA SENSACIÓ DE SEGURETAT I CALMA.
L’INFANT ENTRA A LA CASETA, L’HABITA I LA VIU TOT REPRODUINT EL SEU IMAGINARI DEL QUE PASSA AL NIU FAMILIAR. ÉS L’ESPAI DE CONNEXIÓ AMB EL PENSAMENT PRÒPI I AMB EL “JO” QUE ES REFLEXA AMB L’ACCIÓ DEL JOC SIMBÒLIC.
L’AMBIENT DE LA CASETA ÉS UN AMBIENT QUE PROPOSA UN ATANSAMENT AL PLAER DE JUGAR AMB ALLÒ QUE LA NENA I EL NEN CONEIX, I EL GAUDI DE PODER-HO EXTERIORTIZAR DE FORMA PRÒPIA. S’OBREN LES PORTES D’UN ESCENARI QUE ENS CONVIDA A PARAR LA MIRADA EN COM ES RELACIONEN ELS NOSTRES PETITS AMB EL MÓN.
¿No encontramos en nuestras mismas casas reductos y rincones donde nos gusta agazaparnos? Agazapar pertenece a la fenomenología del verbo habitar. Sólo habita con intensidad quien ha sabido agazaparse. Siempre, en nuestros sueños, la casa es una gran cuna.
GASTON BACHELARD, “La poética del espacio”
https://photos.app.goo.gl/dPJId4uMtSrSqvAf1 

CLIQUEU A LA FOTOGRAFIA PER VEURE MÉS IMATGES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada