Benvinguts/des al nostre bloc!!! Des d'aquí us farem arribar tot allò que fem i succeeix a l'aula.

Un bloc no és viu si no hi intercanvi, és per això que us animem a participar-hi fent tots els comentaris, suggerències, propostes que creieu oportuns; només cal que cliqueu a la paraula "comentari" (sota els articles) i seleccioneu el perfil: si no teniu compte podeu escriure des d'anònim.

Esperem que en gaudiu força.

Bon curs!

dimarts, 28 de novembre de 2017

PASTÍS DE PASTANAGA

INGREDIENTS

  • 6 OUS
  • 2 GOTS DE SUCRE MORENO
  • 1 ½ D’OLI D’OLIVA
  • 3 GOTS DE FARINA
  • 3 SOBRES DE LLEVAT
  • 500 GR DE PASTANAGA RATLLADA


ELABORACIÓ


  1. BATRE ELS OUS
  2. INCORPORAR EL SUCRE I CONTINUAR BATENT
  3. AFEGIR L’OLI I CONTINUAR BATENT
  4. AFEGIR LA PASTANAGA
  5. INCORPORAR LA FARINA BARREJADA AMB EL LLEVAT
  6. UNTAR EL MOTLLE AMB MANTEGA I FARINA
  7. COURE AL FORN DURANT 60 MIN. A 180º

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada